3 i 4 de juny: divendres i dissabte d’escapada a Begur

3 i 4 de juny: divendres i dissabte de descans a Begur

El divendres 3 de juny arribo una mica abans de les 9 del matí a l’Ajuntament i faig fina fins a quarts d’11 del matí, tot i que fins les 3 del migdia segueixo signant, responent correus, trucades, … però d’una manera diferent.
A quarts d’11 del matí el Rafel i jo marxem cap a Begur! Anem a gaudir del regal d’uns amics amb aquesta escapada.
A Begur hi vaig estar fa anys un dia i ja el recordava com un poble bonic. L’hotel (que és el regal) és una casa d’indians reformada com a hotel petit i és un encant!
Després de deixar la maleta, anem a dinar i després a fer un tomb pel poble. Les cases d’indians no es poden visitar, perquè són de particulars i estan habitades, però a la façana hi ha panells amb l’explicació. Són molt i molt maques! També aprofitem per pujar fins al castell, amb vistes espectaculars de la costa brava.

El dissabte 4 de juny sortim del poble de Begur per anar fins a la cala Sa Tuna, que és preciosa! Caminem pel camí de ronda fins a la cala Aiguafreda, per un camí molt ben arreglar i unes vistes espectaculars. Fem una bona caminadeta.
Agafem el cotxe i anem a dinar a Calella de Palafrugell i a mitja tarda, cap a casa.
Ha sigut només un dia i mig de desconnexió, descans i turisme, però he carregat piles com mai!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari