Dimecres 1 de juny: obres Papagai, licitació piscina i Consell d’alcaldies

Dimecres 1 de juny: començo el mes de juny amb visita a les obres del Papagai, obertura sobre licitació piscina i Consell d’alcaldies amb reunió amb el Conseller d’interior

Començo el matí amb una reunió i després, l’obertura del sobre de valoració econòmica de la licitació de la piscina. S’han presentat dues propostes per portar la gestió del bar i la piscina municipal. Ara els serveis tècnics fan l’informe per adjudicar-ho el més aviat possible, que obrim la piscina el 18 de juny!

Quan acabem d’obrir el sobre, vaig cap al Papagai per les obres de canvi de la xarxa d’aigua del carrer Rossinyol. Una obra necessària i, després de parlar amb els veïns, a càrrec d’una empresa seriosa i treballadora. Que bé!

Dino aviat perquè abans de les 4 de la tarda he de ser al Consell Comarcal del Baix Penedès pel Consell d’alcaldies. Avui tenim tres temes, amb reunió a cada tema, molt i molt important. Comencem per la reunió amb el Conseller d’Interior Joan Ignasi Elena, amb qui vam demanar reunió dins les reclamacions de major dotació de Mossos i de bombers a la comarca. Cada vegada és més urgent per l’increment de població a tots els municipis. Estem més d’una hora parlant, el Conseller els explica les previsions de millora i nosaltres expliquem les situacions de la comarca. Reunió profitosa!
Després la reunió és per parlar del pla Infocat i la campanya d’estiu a la comarca, amb Bombers, protecció civil i forestals. Reunió imprescindible!
I finalment reunió amb la Fundació Sant Pau i Santa Tecla, per presentar-nos el projecte comunitari i l’esperada ampliació de l’hospital comarcal. Bones notícies!
Marxo a les 8 del vespre del Consell quan encara queda una estona per acabar.

Dia potent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari