28 i 29 de maig: cap de setmana de cultura, tradicions i Compromís amb la Bisbal

28 i 29 de maig: cap de setmana de cultura, tradicions i compromís amb la Bisbal

El dissabte 28 de maig al migdia, anem tota la família a la inauguració d'”Essencials“, a la sala del portal del Pardo al Vendrell. Aquest projecte és un certamen artístic de Sant Jordi on l’Aniol va ser un dels 15 premiats i que avui exposen les seves obres. Molt orgullosa!!
Podeu anar a visitar-ho fins el 30 de juliol.

El diumenge 29 de maig al matí anem a la trobada de gegants a Sant Jaume dels Domenys, en la celebració dels 10 anys dels seus gegants. La colla de Sant Jaume va venir fa unes setmanes, i ara els hi tornem. Tot molt ben organitzat, felicitats!

I al vespre anem a sopar a l’Ull de Llebre el grup de Compromís amb la Bisbal. Mai hi som tots, però avui ens reunim una trentena de bisbalencs i bisbalenques compromesos amb el municipi. Al desembre ja vam quedar per fer un sopar d’hivern i avui fem el de primavera-estiu. Menjar excel·lent i companyia immillorable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari