Divendres 27 de maig: nou comerç, obres del Papagai, celebració de casament civil i interclub al club de boxa

Divendres 27 de maig: nou comerç, obres del Papagai, celebració de casament civil i interclub al club de boxa

Dia intens dels que em fan sentir orgullosa de ser bisbalenca!
Comencem el divendres visitant les obres de canvi de la xarxa d’aigua del carrer Rossinyol, del Papagai. Unes obres amb un cost de 73.290,86€.
Amb aquestes obres se substitueix el tub actual per un tub nou de PEAD DN160. També s’instal·larà un nou comptador volumètric per independitzar la major part de la xarxa de distribució d’aigua per als abonats del Papagai que pertanyen al terme municipal de la Bisbal. Per evitar el risc de fuites i avaries, s’instal·laran dues vàlvules reguladores de pressió, una a cada punt de connexió de la canonada existent.
Aquesta actuació pretén resoldre les problemàtiques de rendiment, fuites i taponaments per calç que es donen en aquesta zona. Des del 2015 fins ara, s’ha instal·lat un sistema de dosificació de polifosfats al dipòsit principal per tal d’evitar la formació de taps de calç i s’ha canviat la xarxa d’aigua dels carrers Alosa i Cadernera. Quant a la canonada de distribució d’aigua potable del carrer Rossinyol, aquesta és un eix vertebrador en l’abastament d’aigua de la urbanització, amb problemes de calç i de fuites en els tubs de PVC existents, a causa de les altes pressions que es donen per les diferències de cotes en el barri.
Després d’aquesta obra, ja ens queda resolta la xarxa d’aigua del Papagai.

Quan tornem a l’Ajuntament, l’equip de govern anem al nou comerç que obre avui: el forn de la plaça. Un negoci regentat per la Mercedes i el Pedro que, amb molta il·lusió i empenta, engeguen aquest comerç de pa, pastes i llaminadures. Si entreu al local quedareu bocabadats del gran que ha quedat i del bon gust en la distribució dels mobles i les llaminadures. Moltes felicitats per aquesta iniciativa, us desitjo molt d’èxit!

Al migdia tinc l’honor de celebrar el casament civil de dos amics: la Marga i el Quim. Sempre és maco celebrar casaments civils, però és molt més emocionant quan coneixes els nuvis i si són amics, encara més! Us desitjo molta i molta felicitat!

A les set de la tarda l’equip de govern anem a l’interclub del club de boxa de la Bisbal, convidats pel Marco, el seu president.
Ja fa uns mesos que funciona aquest club que abans era a Albinyana però el local se’ls va quedar petit. Ara tenen un local a la Bisbal més gran i la veritat és que fa molta patxoca!
El club convidat és el de Torredembarra. Comencen les exhibicions pels més menuts, a qui tinc l’honor de lliurar un regal. Si veiéssiu el que m’ha costat entrar al ring amb talons i els regals a les mans …
Després anem seguint, fins a quarts de deu del vespre, amb més combats. La veritat és que és la primera vegada que ho veig en directe, només havia vist boxa a la televisió o al cine i suposo que, com la majoria de la gent, associem la boxa amb violència. Doncs no! Avui, per les exhibicions, el combat i el comportament dels entrenadors, han demostrat que és un esport, un esport per totes les edats amb disciplina, respecte i concentració.
Destaco el combat del bisbalenc Jesús Andreu, que ho ha fet molt bé!! També nm’ha entrevistat per la ràdio en Toni Cansino, un amant de l’esport.
Marxo cap a casa molt satisfeta de com és i com funciona aquest club i els hi desitjo llarga vida!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari