Dimecres 25 de maig: reunió del SOC, presentació i reunió de l’executiva de Centrem i començo nou llibre

Dimecres 25 de maig: reunió del SOC, presentació de l’executiva de Centrem i començo nou llibre

Aquest matí em connecto a la comissió de seguiment del SOC, com a membre de l’executiva de l’ACM. Avui tractem diversos temes: l’estratègia catalana per l’ocupació i la presentació dels indicadors de desenvolupament local. Uns indicadors molt interessants i que aporten informació molt valuosa, no només per la ocupació sinó també de manera transversal pels sectors socials, educació, … Molt bona feina!

Al migdia marxo amb la Mar cap a Barcelona, per la presentació del comitè executiu nacional de Centrem, del qual en formo part, i per la reunió presencial del comitè executiu.
El lloc immillorable, davant de mar. Cauen quatre gotes però no plou, el cel està tapat i els colors del mar són mot macos. Després de la sessió de fotos, fem la reunió, presencial finalment!, de més de dues hores per seguir posant fil a l’agulla en aquest projecte.

Abans d’anar a dormir acabo el llibreMai” de Ken Follet. Un llibre de diferents vides que es van entrellaçant, de temes d’actualitat He gaudit molt llegint-lo! Ara començaré el llibre d’Albert Espinosa “Si ens ensenyessin a perdre, guanyaríem sempre” ,em ve molt de gust llegir aquest llibre ple de lliçons de vida, vides i reflexions.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari