Dissabte 21 de maig: dia de la Dansa, Cruces de Mayo a Can Gordei i quinto solidari dels Esventats

Dissabte 21 de maig: espectacular dia de la Dansa, Cruces de Mayo a Can Gordei i quinto solidari dels Esventats

A quarts d’11 del matí sóc a la pista per l’inici del dia de la Dansa. Els dos anys anteriors no els vam poder celebrar, per la pandèmia, però aquest any sí, gràcies a la Milena!
Primer classe oberta de zumba, amb la Lídia. Després exhibició de dansa per les més menudes que fan l’extraescolar de dansa. A continuació les alumnes de dansa oriental i uns balls de la Milena, espectaculars! Acabem amb l’actuació de les Gitanes de la Bisbal i el grup de geganters i grallers de la Societat.


Fa una calor de ple estiu i tots busquem l’ombra! Sort que els Esventats organitzen el vermut electrònic i ens refresquem una mica! Moltes i moltes felicitats i agraïment a les entitats participants, a la Milena i a les alumnes. Visca la dansa!

Després del vermut, pugem cap al local de Can Gordei, per gaudir de las Cruces de Mayo. La comissió de festes ho ha organitzat fins l’últim detall!
L’equip de govern juntament amb més colla, ens quedem a dinar. Això sí, portem tendals i paraigües grans per resguardar-nos del sol! Gran dinar i millor companyia. Com trobàvem a faltar tot això!

A mitja tarda tornem cap al nucli, per participar al quinto solidari que organitzen els Esventats a la sala gran de la Societat. Dins els actes de la Festa Major petita, en el 75è aniversari de la Societat, els Esventats organitzen un quinto solidari. La recaptació va destinada a l’Associació Ponent amb Kurdistan. Hi ha sis lots, tot de donacions de comerços i entitats del municipi. Som una vila solidària!
Ens ho passem molt bé, riem i juguem! Gràcies Esventats!

Sortim de la Societat i tornem al local social de Can Gordei. Quan arribem encara gaudim d’alguns balls. Ens hi quedem a sopar i a gaudir de les actuacions. Una gran nit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari