Dilluns 23 de maig: reunions, assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf i comencen la campanya dels Compromesos amb la Bisbal

Dilluns 23 de maig: reunions, assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf i comencen la campanya dels Compromesos amb la Bisbal

Avui tinc tres reunions, totes presencials. A les 9 del matí amb una bisbalenca, a quarts de 5 de la tarda reunió amb l’enginyer municipal i a les 6 de la tarda, reunió amb vàries entitats pel control intern de subvencions i convenis del 2020.

Una mica abans de les 7 de la tarda marxo cap a Sant Pere de Riudebitlles, per assistir a l’assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf. L’Ajuntament vam entrar a la Mancomunitat ja fa uns quants anys, per tema de la recollida d’animals abandonats i pel control de colònies de gats.
L’assemblea d’avui la fem a la sala de plens de l’Ajuntament, una assemblea amb catorze punts a l’ordre del dia.
Després de l’assemblea, l’alcalde de Sant Pere de Riudebitlles ens convida a visitar la biblioteca, un edifici espectacular, on hi hem una copa de cava i coca i xocolata. Gràcies alcalde!

Avui el grup de Compromís amb la Bisbal comencem una campanya que ens agrada molt i que ens fa molta il·lusió compartir. Una campanya de bisbalencs i bisbalenques compromesos amb la Bisbal i que, durant l’última legislatura, volem compartir amb tots vosaltres. Cada setmana, des d’aquesta fins a finals de la legislatura, publicarem a les xarxes socials una postal, on un bisbalenc o bisbalenca ens explica perquè està compromés o compromesa amb la Bisbal.
I comencem amb una gran persona: la Gemma Porta. Gràcies!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari