19 i 20 de maig: dijous i divendres de pliques bar de la Miralba, Consell de Direcció del SOC, reunions i concert de Conan Gray

19 i 20 de maig: dijous i divendres de pliques bar de la Miralba, Consell de Direcció del SOC, reunions i concert de Conan Gray

El dijous 19 de maig a les 9 del matí, obrim l’últim sobre de la proposta de la licitació del bar del local social de la Miralba. És l’últim sobre, ara toca fer la valoració i adjudicar provisionalment. Aviat estarà obert!

A les 10 del matí em connecto al Consell de direcció del SOC, pocs més d’una hora tractant temes d’ocupació i formació.

I al migdia la Leo i jo ens reunim amb l’empresa que hem contractat pels serveis de suport al PAESC i de redacció de l’auditoria de l’enllumenat públic. És un tema molt important i complexe que ara iniciem.

Del divendres 20 de maig destaco el concert al Sant Jordi Club, a Barcelona, el cantant Conan Gray. És el que passa quan tens fills adolescents i, en aquest cas, em fa especial il·lusió acompanyar-lo perquè després de 2 anys de pandèmia, ara pot començar a gaudir d’aquesta nova etapa de la vida.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari