Divendres 13 de maig: visita a ID-Logístics amb alumnes de 6è de l’escola, reunions i missa a l’ermita de Fàtima

Divendres 13 de maig: visita a ID-Logístics amb alumnes de 6è de l’escola, reunions i missa a l’ermita de Fàtima

Fa uns mesos que el director de l’escola Ull de Vent, em va demanar si podrien visitar una de les empreses logístiques dels polígons de la Bisbal. El motiu era el projecte que estaven preparant les alumnes de 6è, que demà participen a la First Lego League Reus-Tarragona.
És el tercer any que hi participen les alumnes de 6è de l’escola Ull de Vent i cada any trien un projecte diferent en funció del tema.
És un projecte per participar als tornejos de robòtica organitzats per LEGO i Ingenier@ soy. La iniciativa, , intenta apropar el món de les noves tecnologies, l’emprenedoria i la robòtica a les nenes per tal de fomentar vocacions en el camp STEAM.
Enguany les alumnes són les “Efigy Girls Alfa Generation” i han preparat un projecte que demà exposen, sobre un tema logístic.
No hi hem anat fins avui, pel tema Covid. Amb la visita d’avui entrem a la nau d’ID Logístics de la Bisbal per conèixer el seu funcionament. Tant el gerent com la cap de recursos humans les han rebut molt i molt bé, fent explicacions molt clares i responent totes les preguntes. Moltes gràcies Cristina i Thomas!
I molts força a tot l’equip Efigy Girls Alfa Generation, que demà les dues Paula, la Maria, la Fiona, la Leyre, la Gal·la, la Leila, la Ivet, l’Aina, la Nerea, la Giselle, l’Andrea, l’Elisabeth, l’Ainhoa, la Nayra i la Iman, gaudiu molt de l’experiència de demà!

Tornem a l’Ajuntament amb vàries reunions que tenim programades.

Avui és la Mare de Déu de Fàtima i, com cada ant, hi ha rosari i missa a l’ermita de Fàtima. Hi ha unes quantes bisbalenques de la Riba que ho han preparat i ja ho tenen tot a punt!
Fa una tarda esplèndida i a l’ermita s’hi està molt i molt bé.


Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari