10 i 11 de maig: dimarts i dimecres de teletreball

10 i 11 de maig: dimarts i dimecres de teletreball

El dimarts 10 de maig, al cap de poca estona de llevar-me, ja noto aixafament, malestar i mal de coll. El que té la primavera!
No em puc queixar perquè aquest hivern no he agafat ni grip, ni refredat fort, ni res, però ara sembla que sí. No tinc febre però em quedo tot el dia al llit. Només m’aixeco per llegir i signar documents de l’Ajuntament i per connectar-me al migdia. Em connecto a una reunió de la permanent del Consell de Governs Locals.
Són reunions presencials però aquesta és telemàtica, i això ha permès que m’hi pogués connectar!

El dimecres 11 de maig ja estic millor i vaig treballant des de casa.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari