Dissabte 7 de maig: Centrem, comença un nou projecte de país

Dissabte 7 de maig: primer congrés de Centrem

Avui assisteixo al primer congrés de Centrem.

No és fàcil engegar un nou projecte polític, molta gent i jo inclosa, estem una mica decebuts amb tot el que ha passat el país i com s’ha fet.
Ens hem dividit en molts partits i això no és bo ni ens afavoreix, ben al contrari! hi ha algun partit del país i uns quants d’Espanya que se n’alegren molt!
Allò de divideix i venceràs és cert i alguns de dins mateix o que ha entrat dins per fer-ho, se n’ha sortit. Però després del dol i les lamentacions cal mirar endavant i fer el que creus, en un espai on hi estiguis còmode, i no és fàcil.
A l’Àngels Chacón la conec de la legislatura anterior, quan estàvem a l’executiva de Vegueria Penedès del PDeCAT i des del primer moment vam connectar i vaig seguir amb admiració la seva carrera política: regidora, directora d’indústria i consellera.

També la vaig acompanyar a les llistes de febrer de l’any passat, on vam fracassar rotundament. A la política cal saber perdre, i no és fàcil! I ara engega aquest nou espai polític.
Em vaig fer militant de Centrem, sobretot per ella i pel Lluís Font. El Lluís Font és una persona sàvia, de les que escoltaries hores i hores. Una persona de fiar! Tenia els meus dubtes d’entrar-hi o no, però ho vaig fer. Al Congrés d’avui em trobo amb persones conegudes i també amb moltes persones que no conec. Al matí debatem i votem la ponència ideològica del partit i, a primera hora de la tarda, la ponència organitzativa. Dues ponències on m’hi sento identificada i còmode.
L’Àngels em proposo forma part de la seva candidatura de l’executiva del partit, i treballar en la nova construcció. Molta feina i tot un repte! I li dic que sí!
Amb el que he vist, sentit i conegut avui, Centrem és com el Compromís amb la Bisbal: un partit amb gent diversa, oberta, on ens respectem i amb l’objectiu d’una Bisbal millor i, en el cas de Centrem, fer una Catalunya millor. Un partit de llibertat, respecte i país.
No interfereix en res en Compromís amb la Bisbal, com fins ara.

Un nou repte, un nou projecte, un nou compromís!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari