Diumenge 1 de maig: gegants i teatre

Diumenge 1 de maig: dia de la mare, Sant Aniol, trobada de Gegants a la Sagrada Família i teatre amb la Cubana

Avui és el primer diumenge de maig i, per tant, el dia de la mare! I també és Sant Aniol i, per celebrar-ho, anem a veure la Cubana per la tarde.

A primera hora del matí marxem cap a Barcelona el Grup de Geganters i Grallers de la Societat. Anem a la trobada gegantera de la Sagrada Família. La plantada i l’esmorzar és a l’antiga fàbrica Damm, on s’hi està molt bé. Quan comença la cercavila fem una bona ruta fins arribar a la Sagrada Família, on entrem cada colla fent un ball i després el ball conjunt. Quines ganes de tornar a tombar amb els gegants!

Al migdia marxa la colla i nosaltres ens quedem a Barcelona. Dinem i anem cap al teatre Coliseum per gaudir i riure de l’obra “Adéu Arturo” de la Cubana. Dues hores de música, espectacle i riure. No us la perdeu!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari