Dimecres 27 d’abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya:mesa social, reunions i tarda de Junta i Ple del Consell Comarcal

Dimecres 27 d’abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya:mesa social, reunions i tarda de Junta i Ple del Consell Comarcal

Avui és la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya. Per mi també és un dia molt important perquè és el sant de la meva mare!

A quarts de 10 del matí tenim mesa social amb la regidora de serveis socials, la Paqui, i els serveis socials del Consell. És la mesa que fem mensualment amb varis temes a l’ordre del dia, fruit de tota la feina que es fa des de serveis socials del Consell Comarcal i des de la regidora amb la Paqui al capdavant.

A mig matí tinc reunió pels temes de la propera revista. Sempre ens passa que en repartim una i al cap d’uns dies, ja tenim reunió per la propera! Quan la feina està ben feta requereix temps i organització!

I per la tarda, Consell Comarcal. Fem les dues reunions telemàtiques perquè el Consell no té un espai on hi puguem ser tots i espaiats.
A les 7 de la tarda tenim Junta de Govern, amb nou punts a l’ordre del dia.

I a dos quarts de 8 del vespre, em connecto al Ple extraordinari del Consell Comarcal del Baix Penedès. Un Ple amb tres punts a l’ordre del dia on n’hi ha un de molt important: la memòria del servei i reglament de la gestió de residus sòlids, que properament s’ha de licitar i on també en formem part.
Abans de les 8 del vespre ja hem acabat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari