Diumenge 24 d’abril: seguim amb els actes de Sant Jordi!

Diumenge 24 d’abril: continuem celebrant Sant Jordi amb el cros escolar i la presentació del llibre de Sant Jordi

Aquest cap de setmana de Sant Jordi, no parem! Sembla més els Sant Jordi d’abans de la pandèmia!!
A quarts d’11 del matí ja som al camp de futbol del poliesportiu municipal per estar a punt quan comenci el cros escolar comarcal. La Carol i el Jordi, professors d’educació física de l’escola Ull de Vent i de l’institut Coster la Torre, ja ho tenen tot a punt i molt ben organitzat, com sempre.
Fa molt i molt de vent, i ja patim perquè la caminada i presentació de la tarda són a l’Ortigós. Decidim anul·lar la caminada i fer la presentació del llibre al CMC i ho anunciem, i en aquest moment afluixa el vent… El cros molt i molt bé amb molta participació!

A les 6 de la tarda presentem el llibre de Sant Jordi. És el segon volum del llibre de barraques de pedra seca que ha fet el Jaume Miró. Moltes gràcies per la teva generositat, Jaume, per regalar-nos hores i hores de feina, per mostrar-nos el patrimoni bisbalenc i per l’explicació d’avui. L’auditori està ben ple, no hi cap ningú més!
A l’acabar la presentació, tots sortim a comprar el llibre i a fer cua perquè el Jaume ens el dediqui.

Però la tarda no s’ha acabat, perquè a l’aula de música del segon pis, hem preparat un berenar amenitzat amb la música del DJ arrítmic. La millor manera d’acabar un cap de setmana cultural i amb molts participació.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari