Dissabte 23 d’abril: celebrant Sant Jordi amb concursos literaris, xatonada i actuacions

Dissabte 23 d’abril: celebrant Sant Jordi a la Bisbal amb concursos literaris, xatonada i actuacions

Sant Jordi sempre és un dia molt especial: primavera, llibres, roses, amor, … ÉS dels dies que m’agraden més i m’agrada viure’l aquí, a la Bisbal.

A les 10 del matí la Leo i jo som a la pista, perquè a les 11 del matí comença el concurs literari infantil, però està molt núvol i no sabem què fer! Finalment decidim traslladar-ho a la sala de la Societat, i molt millor perquè cap al final de l’acte comença a ploure!
Primer donem els premis pels dibuixos, rodolins i històries dels alumnes de l’escola Ull de Vent de P3 fins a 6è. Tot un honor fer-los pujar a l’escenari i donar-los el premi!
Després gaudim d’un magnífic espectacle infantil amb música, danses, jocs,…

I al migdia a dinar a la xatonada popular que organitza l’Associació de Dones la Roca Foradada. Ho havien de fer a la plaça de l’esglèsia, però finalment és a la sala gran del CMC.
Una xatonada boníssima, amb una taula molt ben parada! I de postres pastissos per tots els gustos que han preparat assistents al dinar: de formatge, de pastanaga, de xocolata, de poma, de maduixes, … jo també hi he col·laborat! Tots boníssims!!

Per la tarda tenim el concurs literari de Sant Jordi, en la seva catorzena edició. També ho havíem de fer fora però ho passem al CMC, i així més tranquils per no haver de patir pel temps. A l’auditori fem el lliurament de premis del concurs literari, gràcies a la gran feina del Jurat a qui els hi agraeixo molt i molt la feina: Àngela, Ferran, Joan Marc i Jordina.
Hi ha tres obres guanyadores però només pot venir la Marta a recollir el premi. Enhorabona!
I després, el gran concert dels Lauzeta, que ja van venir per la Fira i ens va encantar! Són molt i molt bons!

Un gran dia de Sant Jordi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari