Diumenge 17 d’abril: Diumenge de Pasqua amb felicitació a la Maria pels seus 100 anys, mones de Pasqua, dinar d’aniversari i teatre a la Societat

Diumenge 17 d’abril: Diumenge de Pasqua amb felicitació a la Maria pels seus 100 anys, mones de Pasqua, dinar d’aniversari i teatre a la Societat

Avui al migdia anem a felicitar, com Ajuntament, a la Maria Bundó Sendra pels seus 100 anys que va fer el 12 d’abril. Cent anys! La Maria està molt eixerida i comenta que encara no es creu que tingui cent anys, que són molts anys! És l’única bisbalenca que fa els 100 any aquest 2022. Ara feia temps que no la veia i està com sempre!! Moltes felicitats Maria!

Al sortir em truquen veïns de la urbanització de Santa Cristina, del terme de la Bisbal, informant-me que no tenen aigua. El servei d’aigua de la urbanització de Santa Cristina el porta l’Ajuntament de Rodonyà. Parlo amb l’alcalde, l’Enric, i m’informa del que ha passat i de les mesures pel mentrestant, fins que se solucioni l’avaria. Parlo també amb la Irene, presidenta de l’associació de propietaris, i em va informant durant tot el dia. Les avaries al servei d’aigua, i més si és en festius, ocasionen moltes molèsties. Gràcies alcalde i Irene per la implicació!

Vaig cap a casa que comencen a arribar els padrins i padrines per donar les mones. Tradicions que es mantenen i s’han de mantenir!


Després anem a dinar a l’Ull de Llebre, tota la família, per celebrar la Pasqua i també el meu aniversari. Fem el menú de cap de setmana, boníssim!

Però el diumenge encara no s’ha acabat, ja que a les deu de la nit anem a teatre a la Societat per gaudir i riure, sobretot riure, amb l’espectacle d’humor de Juan Reina i la Mega Pubilla “Catalunya i Andalusia s’estimen“. Una hora i mitja de plorar de riure!
Fa més de quaranta anys que la Societat fa teatre per Pasqua, però enguany faran teatre el maig i avui, per no perdre la tradició, hi ha teatre però no amb l’elenc de la Societat. Ens ho hem passat molt i molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari