9 i 10 d’abril: cap de setmana de sopar d’escacs i de diumenge de Rams

9 i 10 d’abril: cap de setmana de sopar de final de temporada d’escacs i diumenge de Rams

El dissabte 9 d’abril anem a sopar a la Societat, per celebrar el final de temporada del club d’escacs, concretament del campionat d’escacs per equips de Tarragona. Fa molts i molts que hi participen, recordo haver-hi participat quan hi jugava. I felicito a l’equip ja que han quedat quarts classificats, molt bon resultat!
Felicitats als jugadors al Joan com a president i membre de l’equip, al Toni, l’Ernest, el Joan, el Josep, el Nando, el Marc, el Sisco i l’Aniol.

I el diumenge 10 d’abril és diumenge de Rams i, com marca la tradició, anem a beneir els palmons que, de fa uns anys hem canviat per branques d’olivera. Primer beneïm les palmes fora la plaça i després entrem, per la missa del diumenge de Rams amb la lectura de la passió. Seguim les tradicions i la fe.
I de la missa cap a un bon dinar per celebrar l’aniversari del meu germà. Un bon dinar en família, davant de mar. Tot un luxe!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari