Divendres 8 d’abril: matí de reunions i tarda de l’espectacle l’Odisseu de sal

Divendres 8 d’abril: matí de reunions i tarda a l’espectacle l’Odisseu de sal

Al matí tinc dues reunions. Una amb mares de 6è que l’any que ve aniran a l’institut i tenien dubtes sobre el servei de bus urbà per anar i tornar de l’institut. I després una reunió amb el Feliu i l’empresa que ens fa el control de les colònies de coloms per la propera campanya de sensibilització.

Per la tarda assistim a l’esperat espectacle L’Odisseu de sal, dins l’acte de celebració dels 50 anys de l’institut Baix Penedès, al Vendrell. És un projecte interdisciplinari de l’institut Baix Penedès escènic, preparat pels alumnes de segon de BAT artístic escènic amb col·laboració dels de primer. Quan dic preparat vull dir tot preparat: úsica, llums, escenografia, cants, dansa, …
Hi anem perquè l’Aniol fa primer de BAT escènic i també hi participa, amb moltes hores d’assaig.
Tres quarts d’hora de música, dansa, missatge i molt, molt de talent dalt l’escenari! Felicitats, arribareu molt lluny!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari