Dimecres 6 d’abril: reunions del SOC, Consell d’alcaldies i arriba el llibre de l’Odisseu de sal

Dimecres 6 d’abril: reunions del SOC, Consell d’alcaldies i arriba el llibre de l’Odisseu de sal

A les 10 del matí em connecto a la Comissió de seguiment del SOC, avui sobre l’estratègia catalana d’ocupació. Acabem a un quart de 12 i, a tres quarts de 12 del migdia, em torno a connectar. Ara per la presentació de l’aplicació de la priorització del FOAP, del SOC. Una aplicació molt interessant que facilitarà i ajudarà a fer millor feina.

Al migdia ens arriba a casa el llibre de l’Odisseu de sal, un projecte interdisciplinari de l’Institut Baix Penedès, al Vendrell, fet per l’alumnat del batxillerat escènic amb molts col·laboracions. Divendres en fan l’obra, aprofitant els 50 anys de l’institut. Felicitats per l’aniversari i per la gran feina!

I per la tarda, cap al Consell Comarcal pel Consell d’alcaldies. Avui ja presencial, quina alegria poder veure’ns en directe! Tenim sis punts a l’ordre del dia, i destaco la presència i explicació del consell consultiu de la gent gran del Baix Penedès. Fan una gran feina i els ajudarem a què la segueixin fent.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari