Dijous 31 de març: junta general d’EcoBP

Dijous 31 de març: Junta General extraordinària de socis d’EcoBP

Avui tinc bastants compromisos, la majoria a nivell personal. D’Ajuntament assisteixo a la Junta General d’EcoBP (Empresa comarcal de serveis mediambientals del Baix Penedès), l’empresa encarregada dels residus d’alguns municipis de la comarca. Nosaltres hi vam entrar l’any passat i és qui ens gestiona la recollida de residus a tot el municipi (menys a la urbanització de Santa Cristina, que ho fa Rodonyà), la recollida de voluminosos i la recollida de la poda. Un dels serveis més importants i també més costosos del municipi!
Fem l’assemblea a la sala del Consell Comarcal, amb l’empresa i els alcaldes i alcaldesses dels municipis que ens fa el servei de recollida de residus.
Hi ha cinc punts a l’ordre del dia, on destaco el pressupost d’ingressos i despeses pel 2022 i els objectius per aquest any. Totes aquestes dades que avui s’aproven per l’assemblea, ja ens les van venir a explicar a l’Ajuntament, fa unes setmanes.

Des del Consell seguim treballant per la licitació del servei, pels municipis interessants i per diferents serveis.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari