Dimecres 23 de març: mesa social, reunions i tarda de Junta de Govern i Ple del Consell Comarcal

Dimecres 23 de març: mesa social, reunions i tarda de Junta de Govern i Ple del Consell Comarcal

Avui a quarts de 10 del matí tenim la Mesa social de cada mes. La d’avui és especial per dos motius. El primer és perquè assisteix la Maribel com a directora tècnica del Servei Bàsic d’Atenció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès, que ens explica les gestions i tramitacions fetes durant el 2021 en els diferents serveis que integren els serveis socials del Consell. Es fa molta i molta feina!
I el segon motiu especial és donar inici a què es puguin presentar instàncies pels habitatges socials, totes aquelles famílies bisbalenques que hi vulguin accedir per estar en situació de vulnerabilitat social i econòmica. Un nou servei que ja està en funcionament!

Després, durant el matí tinc tres reunions amb veïns i veïnes i una reunió amb l’ACM.

I per la tarda, doble sessió de reunions telemàtiques del Consell Comarcal del Baix Penedès. A les 7 de la tarda tenim Junta de Govern del Consell Comarcal, amb nou punts a l’ordre del dia. I a dos quarts de vuit del vespre em connecto al Ple ordinari del Consell Comarcal.
És un Ple amb vint-i-un punts a l’ordre del dia entre propostes, mocions i donar compte. Acabem el Ple a un quart de nou del vespre.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari