Dimarts 22 de març: reunions, lliurament premi i entrevista al programa l’Ull al dia

Dimarts 22 de març: reunions, lliurament premi i entrevista al programa l’Ull al dia

Avui tinc reunions presencials, una al matí i dues a la tarda.
A part, a les 10 del matí vaig, amb la regidora d’ensenyament, a l’escola Ull de Vent pel lliurament com a finalista d’un concurs de dibuix, per part d’Aqualia, a un dels alumnes de l’escola. És un premi del curs passat 2020/21 però, per motius de la Covid, no s’ha lliurat fins ara i em esperat a avui perquè és el dia mundial de l’aigua.
L’Ion ha quedar finalista en la categoria individual del Concurs Digital de Dibuix d’Aqualia. El seu treball sobre el cicle integral de l’aigua i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) ha estat triat entre els dels més de 10.500 alumnes de 3r i 4t de primària participants en tot l’estat espanyol. Moltes felicitats Ion!!

A quarts d’11 del matí em connecto a l’entrevista, ara ja periòdica, de l’Ull al dia que després retransmetran per televisió i xarxes. Parlem de dones, d’Ucraïna, de Plens, dels Tres Tombs, …. en definitiva, parlem de l’actualitat bisbalenca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari