Diumenge 20 de març: Tres tombs i seguim celebrant els 50 anys del Rafel!

Diumenge 20 de març: els Tres tombs homenatge al Rafel i seguim celebrant els 50 anys amb la família!

Avui celebrem els Tres tombs, una festa que no celebràvem des del 2019! És un any especial, primer perquè fa tres anys que no el celebràvem i segon perquè és el millor homenatge al Rafel Vidal, el meu sogre, l’ànima dels tres tombs de la Bisbal i estimat per tothom d’aquest món.
A quarts de 9 del matí anem a l’era i la Judith ja hi és amb la Tània i el Costa, tot a punt per la rebuda. El cel està tapat però aguanta i fins i tot, a mesura que avança el dia, es calma l’aire i gaudim de bon temps.
Primer esmorzem amb pa, salsitxa i cansalada, tot de km.0, de la Bisbal, amb oli Torclum i vi de Cellers Domenys. L’esmorzar el preparen el Ball de Diables de la Bisbal, gràcies!
Al cap d’una estona ja venen de l’Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal per vendre els tortells de Sant Antoni.

A les 11 del matí comencen els Tres Tombs amb divuit carros, deu carruatges i els cavalls amb genets. Tot va perfecte, amb la famosa a la Riba que tant els carros com el públic esperem, on els més entesos paren el carro a mitja pujada i l’arrenquen a la perfecció, demostrant que són bons carreters.
Després anem cap a la plaça de l’església per la benedicció. Un gran matí!

I al migdia continuem amb la celebració dels 50 anys del Rafel. Avui ho celebrem amb la família al restaurant les Piques, un plaer com sempre!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari