Dissabte 19 de març: dia del pare, torneig d’esgrima i celebració de l’aniversari del Rafel amb la colla

Dissabte 19 de març: dia del pare, torneig d’esgrima i celebració de l’aniversari del Rafel amb la colla

Avui és 19 de març dia del pare i també Sant Josep. Nosaltres ho celebrarem demà amb la família.
Al migdia anem a Barcelona pel torneig d’esgrima, tota la tarda al SAM (Sala d’armes de Montjuïc) a Sarrià, a Barcelona. Ara començo a entendre com funciona la puntuació, els equips, la classificació, … El més important és gaudir de l’esport i aprendre!

Al vespre, seguim amb la celebració dels 50 anys del Rafel amb la colla. Amb alguns amics i amigues feia molt de temps que no ens vèiem, i la festa d’avui és el millor dia per retrobar-nos! Passem una molt bona estona amb la colla de la Bisbal!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari