Dijous 17 de març: reunió sobre la Formació Professional a la comarca i assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar

Dijous 17 de març: reunió sobre la Formació Professional a la comarca i assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar

A les 8 del matí tinc reunió a l’Ajuntament a nivell intern, amb la secretària, la interventora i l’arquitecte. Fem el seguiment de diversos temes que tenim començats.
A quarts de 10 del matí marxo cap al Vendrell, que tenim reunió al Consell Comarcal amb el Sr. Fabián Mohedano president del Consell Català de Formació Professional. Una reunió d’hora i mitja molt interessant tant pel que li hem transmès com les explicacions sobre el nou funcionament, novetats, …
La Formació professional és molt interessant, ja que des de les empreses la gran demanada i que costa de cobrir és de professionals de manteniment, d’administració, d’electricitat, …

Torno a l’Ajuntament i, juntament amb la Judith i la Leo, ens connectem a l’assemblea general de la Mancomunitat de l’Albornar. Tenim cinc punts a l’ordre del dia i després comentem altres assumptes de la Mancomunitat. Idiada és molt i molt important per la comarca, no només pels municipis que formem part de la Mancomunitat. Tant pels llocs de treball que generen, directes i indirectes, com els recursos que aporten en utilització de serveis.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari