Diumenge 13 de març: concert de l’escola Contrapunt i espectacle musical a la Societat

Diumenge 13 de març: concert de l’escola Contrapunt i espectacle musical a la Societat

Aquest matí el tenim lliure, perquè teníem els 3 Tombs però dijous els vam suspendre per la previsió de pluja. Però la tarda la tinc a tope!

A quarts de cinc vaig a l’església per gaudir del concert de corda i piano de l’escola Contrapunt. L’església està plena de familiars i amics dels artistes, de totes les edats amb un nivell alt de música. Una bona estona de pau i música!

I a les set de la tarda cap a la Societat. Avui gaudim de “Mistela, candela, sarsuela”, passem una bona estona amb uns actors i actrius de primera, joves, amb unes veus impressionants! Felicitats als artistes i felicitats a la Societat per l’espectacle!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari