Dijous 10 de març: reunions d’atenció a la ciutadania, convocatòria de Junta de govern i participació en el cicle de muntanya de la Diputació de Tarragona

Dijous 10 de març: reunions d’atenció a la ciutadania, convocatòria de Junta de govern i participaciò en el cicle de muntanys de la Diputació de Tarragona

Aquest matí tinc tres reunions amb bisbalencs per temes diferents, un plaer escoltar, conversar i ajudar. La resta de matí i migdia vaig signant propostes i la convocatòria de la Junta de Govern per dilluns que ve, després del Ple.
Per la tarda tinc l’honor de presentar, juntament amb el vice-president de la Diputació de Tarragona, alcalde d’Albinyana i amic Quim Nin, dues projeccions del Cicle de Muntanya de la Diputació de Tarragona.
El cicle de Muntanya de la Diputació de Tarragona és un gran referent i fa molts anys que aposta per projeccions de muntanya amb homes i dones que són a primera línia. Sempre s’ha fet a Tarragona ciutat i, aquest any, ho acosten al territori fent que, una de les projeccions, es faci de manera simultània a tres municipis més de la demarcació. Avui també es projecta a Reus, Tortosa i la Bisbal. Moltes gràcies Quim i a la Diputació per confiar a la Bisbal aquest privilegi.
La Bisbal té tradició d’amants de la muntanya i l’escalada, durant uns quants anys vam tenir un cicle de muntanya també, comptem amb la Bisbal Vertical i els Senderistes Bisbalencs i amb bisbalencs i bisbalenques que fan rutes, escalen, …
Avui el cicle està dedicat a les dones en el món de la muntanya, i comencem amb la projecció del curt “Sweet Home Kamchatka”. Un curt amb l’explicació d’una jove esquiadora on gaudim d’unes impactants i meravelloses vistes de Kamchatka.
I després seguim amb la projecció “To be a woman in the Himalaya”, amb experiències de dones de diferents generacions que han pujat i pugen a l’Himalaia, en un món que encara és molt d’homes.
Gràcies a totes les persones que heu assistit i gràcies a la Diputació!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari