Dimecres 9 de març: reunió, presentació del Pla d’acció de comerç, artesania i moda i Junta de Govern del CCBP

Dimecres 9 de març: reunió de transport urbà, assistència a la presentació del Pla d’acció de comerç, artesania i moda 2022/25 i Junta de Govern del Consell Comarcal

A les 9 del matí la Leo i jo ens reunim amb l‘empresa de transport urbà i comarcal. Fem reunions periòdiques revisant el funcionament, incidències, repassant xifres, … Reunions importants pel bon funcionament del servei! A dos quarts de 10 del matí marxo i la Leo segueix amb la reunió.
Vaig cap a Calafell per agafar el tren cap a Barcelona. Tant a la Bisbal com a Calafell fa sol, però a mesura que ens acostem a Barcelona es va tapant i, quan baixo a l’estació de Sants, fa un bon ruixat! Agafo el metro i baixo a Sant Pau, on segueix plovent però menys.
Assisteixo, en representació de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) a la presentació oficinal del Pla d’acció de comerç, artesania i moda 2022/25. La presentació és a la sala Pau Gil del Recinte modernista de Sant Pau on, només per tornar a visitar aquesta meravella, ja val la pena anar-hi.
És un pla elaborat per la Direcció General de Comerç i el Consorci de Comerç, artesania i moda de Catalunya, per ajudar a enfortir aquests sector. Presideix la presentació del Pla d’acció, el Conseller de treball Roger Torrent.
A l’acte hi assistim les entitats municipalistes i també els presidents i presidentes dels diferents gremis de comerç, artesania i moda. L’explicació és d’una hora i mitja, amb el detall del pla d’acció.

Surto a quarts de dues del migdia i encara està núvol però no plou. Aprofito per anar a l’estació de tren de passeig de Gràcia caminant, passant per la Sagrada Família, la pedrera, … I a les quatre de la tarda ja sóc a casa!

A les set de la tarda em connecto a la Junta de govern del Consell Comarcal del Baix Penedès. Una Junta de govern amb tres punts a l’ordre del dia, tot i que després aprofitem per comentar altres temes.
A tres quarts de vuit del vespre ja estem.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari