Diumenge 6 de març: concert i dinar, commemorant el dia de la dona

Diumenge 6 de març: concert i dinar del dia de la dona

A primera hora del matí decidim canviar el lloc del concert i el dinar per la fina pluja que cau, i per no haver de suspendre-ho si la pluja s’anima i ho tenim organitzat a l’exterior. Per tant, des de primera hora, l’associació de dones la Roca Foradada i la Judith van a la sala gran del CMC per deixar les taules parades.

Mentrestant a la sala de la Societat, anem posant les cadires pel concert. Avui tenim un concert de categoria amb el títol “les dones de la meva vida“, la Marta Robles i l’Elena Gadel ens canten, ens emocionen i ens fan vibrar amb un concert espectacular! Unes cent-seixanta persones el gaudim i, la veritat és que és brutal!

Al migdia anem cap al CMC, ja no plou però les taules estan parades a la sala. Dinem una espectacular paella de “la cuina de l’Isma” i gaudim d’una immillorable companyia. L’Associació de dones de la Roca Foradada organitza el dinar i són unes grans amfitriones!

Després de recollir la sala, anem cap al Racó de la Gent gran, per ajudar al voluntariat que estan classificant i tancant caixes per carregar-les i portar-les a destí, a punt per marxar demà cap a Ucraïna. Tota ajuda és poca! Moltes i moltes gràcies a totes les persones que hi heu col·laborat, es especial al voluntariat i a l’Associació de veïns del barri del Priorat, sou genials!

Diumenge especial i emocionant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari