Dissabte 5 de març: calçotada, concert de guitarres i festa de Carnaval a Can Gordei

Dissabte 5 de març: calçotada, concert de guitarra i carnaval a Can Gordei

El dissabte al matí, a l’anar a comprar, col·laboro amb la recollida pels refugiats d’Ucraïna que organitza l’Associació de veïns del barri del Priorat, ja que saben d’una comitiva que marxen dilluns al matí i portaran tot el que puguin. La Bisbal sempre solidària!
El dissabte al migdia fem una calçotada, estem a la temporada, però el més emocionant és que és la primera trobada de la colla des d’abans de la pandèmia, que vol dir tres anys!
Quina il·lusió trobar-nos tots i totes i posar-nos al dia, riure, … Estones que necessitem i que trobàvem molt a faltar.

Just acabar les postres, marxem cap a Cunit pel concert de guitarres de l’escola Contrapunt. Els concerts es van fent en diferents municipis on hi és l’escola Contrapunt. De la Bisbal actuen diferents bisbalencs i bisbalenques: el Roger, el Magí, el Nil, la Queralt i l’Aitana. Felicitats, ho heu fet molt bé!

I al vespre cap a la festa de Carnaval a Can Gordei, que organitza la Comissió de festes “la carcajá”. Hi estem apuntats l’equip de govern que, al ser sopar de Carnaval, hi anem disfressats. Som quasi un centenar de persones, la majoria disfressades i ens ho passem molt i molt bé: sopar, riures, xerrades, concurs, balls, … Felicitats a la comissió per la organització!

Un dissabte d’alegria, retrobaments i música!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari