Dijous 3 de març: presentació del treball i cloenda del Postgrau i, per la tarda, club de lectura

Dijous 3 de març: presentació del treball i cloenda del Postgrau en Lideratge i Governança local i club de lectura

A quarts de 9 del matí agafo el tren a Calafell per anar a Barcelona. Porta deu minuts de retard, però com que sempre agafo un tren una estona abans per si hi ha incidències, arribo a temps. Avui és l’últim dia del Postgrau en Lideratge i Governança local que vaig començar el febrer de 2021. Classes tots els dijous a la tarda i un dijous al mes, tot el dia. Aquest any ha passat volant i estic molt satisfeta de tot el que he après durant el postgrau, i també de totes les experiències compartides amb els companys i companyes de curs.
Avui fem la presentació dels treballs de final de postgrau en lideratge i governança local, a la Universitat Pompeu Fabra a través de l’ACM, treballs en grup. He fet el treball amb l’Adrià, l’Adolf i el Carles. Som sis grups i tots hem fet el treball durant aquests últimes mesos en unes condicions que no són les idònies: reunions telemàtiques, tot compartit per correu, … però igualment hem aprés molt!
El nostre grup hem fet un treball sobre la diversificació econòmica per municipis de monocultiu turístic, on hem buscat i analitzat vint-i-tres alternatives tant de Catalunya, Espanya com d’Europa, i després hem estudiat si són viables o no als nostres municipis.
I aquest matí és el torn de presentar-lo davant el tribunal i la resta de companys. El tribunal està format pels dos directors acadèmics del postgrau, el Dr. Carles Ramió i el Dr. Josep Ma. Galí, i el professor Aleix Clarió.
Cada grup tenim quinze minuts d’exposició i després hi ha cinc minuts perquè el tribunal ens faci preguntes, demani aclariments, … Nosaltres hem sigut els quarts a exposar i ens ha anat molt bé.

Quan tots els grups han acabat, toca la cloenda del curs, amb el director general UPF-BSM Dr. José M Martínez-Sierra, els dos directors acadèmics del postgrau, el Dr. Carles Ramió i el Dr. Josep Ma. Galí i la secretària general de l’ACM Joana Ortega.
A l’acabar, pugem a la terrassa per fer un brindis i acomiadar-nos.
Ha estat una bona experiència, he adquirit més coneixements que sempre és positiu, sobretot per poder servir millor a la Bisbal.

A mitja tarda agafo el tren per tornar i torna a haver-hi retard, ara de vint minuts, és desesperant que no tinguem un transport públic de qualitat!

Quan arribo a casa, una estoneta de descans i cap a l’auditori del CMC que avui tenim club de lectura amb en Llorenç Avinyó. Primer comentem “La pista negre” d’Antonio Mancini, dient el que ens ha agradat, el què no, el que ens ha sorprès, … i després ens presenta el llibre d’aquest mes.
Llegirem “Els pitjors anys de la nostra vida“, del calafellenc Arturo Solé Romeu. Només amb l’explicació del Llorenç i l’Arturo, et venen moltes ganes de llegir-lo!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari