Dimarts 1 de març: començo el mes explicant el procediment d’ampliació d’una nau del polígon, reunió del Consell rector del pla estratègic i concentració per la condemna de l’atac a Ucraïna

Dimarts 1 de març: començo el mes explicant el procediment per ampliar una nau del polígon, el Consell Rector del Pla estratègic i la concentració de condemna de l’atac a Ucraïna

Comencem el mes de març, aviat la primavera!
A les 9 del matí vaig al polígon per gravar l’explicació del procediment d’ampliació d’una nau al polígon, que implicarà més llocs de treball. El dijous passat vam aprovar una modificació i a la Junta d’ahir l’altre. És un tema complexe i molt important!

A les 12 del migdia em connecto a la reunió del Consell Rector del Pla Estratègic de desenvolupament i ocupació del Baix Penedès. Es connecta també la subdirectora de polítiques actives d’ocupació del SOC Ens expliquem l’informe del pla d’actuacions 2021, el pla d’actuacions 2022 i l’actualització del pla estratègic 2022/24. Quan comença el torn de precs i preguntes surto de la reunió perquè en tinc una altra. Una reunió amb un bisbalenc amb un projecte d’activitat que ens ha sorprès molt en positiu!

A les 7 de la tarda ens sumem a la concentració, organitzada per l’ACM (Associació Catalana de Municipis), de condemna de l’atac militar a Ucraïna. Llegeixo el següent manifest:
“Condemna de la violència davant l’atac militar injustificat del govern de Rússia contra la població civil ucraïnesa, que va començar aquest passat dijous 24 de febrer i que ja ha provocat diverses víctimes civils i militars.
Des dels municipis de Catalunya, condemnem qualsevol tipus de conflicte, però sobretot aquell que ataca directament a persones indefenses i que, a més, ho fa amb bombardejos indiscriminats.
Com a alcaldes i ciutadans de diferents pobles i ciutats, no entenem aquests atacs militars que només aporten danys civils a la població.
La societat catalana i el municipalisme català han estat sempre compromesos amb la pau i en la defensa dels Drets Humans.
Condemnem tot tipus de violència i exigim la desescalada del conflicte, la desmilitarització de la zona i la represa d’un diàleg per a la construcció de la pau.
Per això, exigim a la comunitat internacional i, en especial a la Unió Europea, que prenguin totes aquelles mesures que calguin per a cessar la violència en el territori ucraïnès.
Apel·lem al diàleg i a la mediació per aconseguir una solució pacífica basada en la diplomàcia i el multilateralisme.
Volem especialment expressar el nostre suport a la comunitat ucraïnesa resident als nostres pobles i ciutats de Catalunya. Especialment les famílies ucraïneses residents a la Bisbal.”
I acabem compartint amb totes les persones assistents, un minut de silenci.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari