Divendres 25 de febrer: reunions amb el Departament de Governs locals i de la Vegueria Penedès i mengem Ourellas de Carnaval

Divendres 25 de febrer: reunió amb el Departament de Governs Locals, reunió de vegueria de seguiment de la pandèmia i regal de Ourellas de Carnaval

A les 11 del matí els alcaldes i alcaldesses de la comarca ens reunim amb el Departament de Governs Locals i relacions amb l’Aran, de la Generalitat de Catalunya. Concretament amb en David Rodríguez (Secretari de Governs Locals i Relacions amb l’Aran), Sra. Montserrat Fornells (Directora General Administracions locals), Sr. Oriol Ramon (Assessor en l’àmbit del món local de la Secretaria de Governs Locals i Relacions amb l’Aran), Sr David Alquézar (Delegat territorial del Govern de la Generalitat al Penedès) i Sr. Àngel Cortadelles Bacaria (Director dels SSTT a Tarragona).
És una reunió de treball prèvia a la visita institucional de la Consellera de la Presidència, després de la visita de les alcaldies al Palau de la Generalitat durant la tardor del 2021.
Ens expliquen, de les demandes realitzades, la resposta de diversos Departaments de Govern tant de l’estat d’aquestes com el recorregut que tenen o com es preveuen dur a terme.
Seguim avançant per aconseguir acords i objectius importants per la nostra comarca. Necessitem que la Generalitat ens escolti i destini els recursos que ens manquen. Hem crescut en població i seguim creixent, però els serveis de sanitat, ensenyament, etc no s’adeqüen a la població actual, fa falta l’ampliació de l’hospital, més dotacions de Mossos i bombers, més places de mòduls, … i seguirem treballant per aconseguir-ho. El Baix Penedès EXISTEIX!

A quarts d’1 del migdia torno a ser a l’Ajuntament i em connecto a la reunió de vegueria Penedès pel seguiment de la pandèmia i després amb el director de l’ACA per presentar el pla que ja ens va explicar en un Consell d’alcaldes.

Per la tarda ens regalen dolços típics de Galícia: ourellas de Carnaval, que són els postres típics de diumenge de carnaval després d’un bon “cocido”. A casa no esperem a diumenge, sinó que són les postres del sopar d’avui divendres. Boníssimes, gràcies Maryen!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari