Dilluns 21 de febrer: mesa de negociació del personal, reunions pel projecte de la Riba, convocatòria de Ple i reunió pels Tres Tombs

Dilluns 21 de febrer: mesa de negociació del personal, reunions pel projecte de la Riba, convocatòria de Ple i reunió pels Tres Tombs

Un dilluns intens i molt actiu!
A les 10 del matí tenim mesa de negociació del personal, tal i com vam quedar a la mesa de desembre, amb els sindicats majoritaris i els representants dels treballadors municipals laborals i funcionaris. El motiu són les bases generals dels processos selectius, per la cobertura de les places incloses a l’oferta pública d’ocupació per a l’estabilització de l’ocupació temporal.
La setmana passada els vam enviar la convocatòria i els esborranys. L’ordre del dia és:
1.Bases generals dels processos selectius, per la cobertura de les places incloses a l’oferta pública d’ocupació per a l’estabilització de l’ocupació temporal
2.Bases específiques del procés selectiu, mitjançant concurs-oposició lliure, de 2 places d’auxiliar administratiu/va (grup C2), en règim funcionarial
3.Bases específiques del procés selectiu, mitjançant concurs lliure, de 2 places d’auxiliar administratiu/va (grup C2), en règim funcionarial
Repassem les bases i apuntem les propostes que ens fan els sindicats i els representants dels treballadors. Quedem que ho treballem aquesta setmana i que convocarem una altra mesa per tancar-ho definitivament. Seguim!

A les 12 vaig cap a l’auditori del CMC, per les reunions explicatives que fem pel projecte del barri de la Riba. A les 10 i a les 11 del matí ja n’hem fet, i les ha presentat la Judith. Explico breument el perquè del projecte i presento al redactor del projecte que és qui fa l’explicació, i l’enginyer municipal. Després de l’exposició, resolen els dubtes i preguntes i anoten també els suggeriments.
Són molt importants aquestes reunions perquè els veïns i veïnes coneguin de primera mà el projecte.

Al migdia, que no hi ha reunions, aprofito per signar la convocatòria de Ple extraordinari per aquest dijous a dos quarts de 9 del matí. És un Ple amb un únic punt, la modificació de Normes per modificar la parcel·la mínima del subsector 28b del polígon. A les 5 i les 6 de la tarda fem dues reunions més.

Vaig cap a l’Ajuntament perquè a quarts de vuit del vespre la Judith i jo ens reunim amb la Coordinadora dels Tres Tombs a Tarragona i amb membres de l’antiga associació dels Tres Tombs de la Bisbal. Enguany farem els Tres Tombs el 13 de març, quina il·lusió després que el 2020 i 2021 no els hem pogut organitzar per la pandèmia! Seran els primers tres tombs sense el Rafel però serà un dia que tots el recordarem molt.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari