19 i 20 de febrer: cap de setmana de cultura i festa

19 i 20 de febrer: cap de setmana de festa a Can Gordei, teatre, cursa ciclista i cinema Gaudí

Els caps de setmana cada vegada s’assemblen més als d’abans de la pandèmia, amb més activitats! El dissabte 19 de febrer de quarts de 10 del matí a quarts de 2 del migdia, anem al local social de Can Gordei. El mes de gener va reobrir el local social després de les obres d’ampliació del local i de la rampa d’accessibilitat, però vam decidir postposar la festa de reobertura a que hi haguessin menys casos i menys risc de Covid.
Aquest matí la Manuela ha preparat la xocolata desfeta més bona, també hi ha inflables pels infants, música i copa de cava per tothom.
Quina alegria poder saludar personalment a veïns i veïnes. després d’aquests quasi dos anys de pandèmia. Ara ja poden gaudir de la sala per fer activitats, reunions, … i de la rampa d’accés a la pista. Propostes complertes!

Al vespre anem a teatre al Centre de Llorenç, per gaudir de “Jesucrist Superstar“, a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc. Felicitats, un espectacle espectacular!

El diumenge 20 de febrer al matí, la cursa ciclista del Baix Penedès passa dues vegades per la Bisbal, amb molta expectació com sempre, i amb el Robert Vallès com a corredor bisbalenc. Al migdia la Leo, regidora d’esports, va al Vendrell a donar un dels premis. Felicitats Robert!!
No hi he pogut estar perquè tenia un funeral, amics de la família a qui feina molt de temps que no vèiem.

I per la tarda, cicle Gaudí de cinema en català, avui amb la pel·lícula “Las leyes de la frontera“. Una història ubicada en la Girona dels anys setanta. Una molt bona pel·lícula!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari