11, 12 i 13 de febrer: divendres a l’Ajuntament i començant nou llibre i cap de setmana a casa en família i tranquil·litat

11, 12 i 13 de febrer: divendres a l’Ajuntament i començant nou llibre i cap de setmana a casa, en família i tranquil·litat

El divendres 11 de febrer al matí, vàries reunions on destaco la reunió interna per analitzar el nou servei de residus que es licitarà a través del Consell Comarcal. Fa molts mesos que hi treballem i també es treballa des del Consell Comarcal, és un tema complexe i molt important definir-ho bé i repassar-ho tot abans de fer-ho definitiu.
Al vespre començo un nou llibre, ja que he acabat el del Carlos Ruíz-Zafón, “La ciutat de vapor”. Contes grisos, especials, melancòlics i molt, molt recomanables! Començo el llibre que ens va recomanar el Llorenç Avinyó al club de lectura: “Pista Negra”, d’Antonio Manzini. Desconeixia l’autor però ja es veu que és dels llibres que enganxen!

El cap de setmana del 12 i 13 de febrer em quedo a casa, només surto el dissabte per anar a comprar. És un d’aquests caps de setmana tranquils que convenen de tant en tant, i aquest convé molt perquè ara venen uns caps de setmana amb activitats, com els que m’agraden!
El dissabte al matí a comprar, com sempre. Fa un dia ennuvolat i sembla que ha de ploure, tant de bo! perquè fa molta falta.
Al migdia i tarda comença a ploure, només un litre però neteja carrers i ambient. Ara només toca esperar a que no trigui tant a tornar a ploure, i amb bona pluja.

Dinem carn a la brasa amb salsitxa, carxofes, xampinyons, … tot de productes bisbalencs, boníssim! I per la tarda em quedo treballant davant la llar de foc, avançant feina de l’Ajuntament.

El diumenge planxar la roba estesa de dissabte, una estona més de treballar, tele i llegir. Una bona manera d’encarar una setmana potent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari