Dijous 10 de febrer: reunió del projecte FP dual, visitem algunes execucions dels pressupostos participatius 2021, presentació de l’ebike i donació de sang

Dijous 10 de febrer: reunió del projecte FP Dual ocupacional, visitem algunes execucions dels pressupostos participatius 2021, presentació de l’ebike 2022 i donació de sang

A les nou del matí ens connectem a una reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona, el SOC i l’Ajuntament de Calafell, pel projecte conjunt de la FP Dual ocupacional en logística. Del SOC es connecta la directora de l’oficina comarcal de treball del Vendrell i el director a Tarragona. Demà començaran a fer entrevistes als joves apuntats i la veritat és que ha tingut molt bona acceptació!

Quan acabem la reunió, l’equip de govern anem a fer ruta pels nuclis on ja s’ha executat els pressupostos participatius 2021, la resta serà en les properes setmanes. Primer anem al Papagai per veure i provar els aparells de gimnàstica exteriors, que estan molt i molt bé! Del Papagai anem a l’Ortigós, on s’ha formigonat la part d’un carrer. Que bonic que és l’Ortigós!
Després anem cap a la Miralba on s’han instal·lat aparells com els del Papagai. Aneu-hi!
I finalment anem cap a Can Gordei, on ja s’ha acabat l’adequació del carrer Francolí al local social i ha quedat molt i molt bé!

De Can Gordei marxem la Judith, la Leo i jo cap a Calafell, per participar en la presentació de l’ebike del proper 12 de març. És la presentació de l’E-Bike Day Penedès, una activitat de cicloturisme, amb bicicleta elèctrica, per donar a conèixer els paisatges, la gastronomia i la gent del Penedès.L’any passat vam participar de la primera edició i va s er tot un èxit! Estàvem ajudant a Torclum en l’esmorzar amb productes locals inclosos els vins de Cellers Domenys. A Calafell hem fet la presentació per als mitjans de comunicació, amb els quatre alcaldes dels quatre municipis participants: Cunit, Calafell, Sant Jaume i La Bisbal. La sortida serà de Cunit, fent aturades a Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal, al port de Segur de Calafell i s’acaba a Cunit.
A La Bisbal organitzarem el dinar pels participants. Ens han comentat que ja hi ha més de 200 persones inscrites. Serà un gran dia!

Per la tarda venen del Banc de Sang per les donacions de sang. A La Bisbal en fem dues l’any, una a l’hivern i una a l’estiu i avui és la d’hivern Som més de quaranta bisbalencs i bisbalenques que anem a donar sang. Donar sang és donar vida!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari