8 i 9 de febrer: reunions, SOC, Consell Comarcal i el comiat de la Maria

8 i 9 de febrer: reunions, SOC,Consell Comarcal i el comiat a la Maria

El dimarts 8 de febrer al matí tinc vàries reunions a l’Ajuntament. Al migdia acomiadem a la Maria Garriga, de cal Garreta. Una bona dona, sempre riallera, sempre amb la família. El record que em ve al cap és el de ballar amb el Joan, amb la Maravella per la Festa Major d’hivern. Descansa en pau, Maria.

El dimecres 9 de febrer començo reunions aviat, a les 8 del matí. A les 10 del matí em connecto a la Comissió de seguiment del SOC, com a representant de l’ACM. La comissió d’avui és sobre el text de l’estratègia catalana d’ocupació. Reunió que s’acaba a quarts de 12 del migdia, havent avançat bastant.

 

A les 7 de la tarda em connecto a la Junta de govern del Consell Comarcal del Baix Penedès, amb cinc punts a l’ordre del dia. Després dels punts comentem altres temes. A les vuit del vespre ja hem acabat.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari