Diumenge 6 de febrer: escacs, dinar d’aniversari i les Decennals de Valls

Diumenge 6 de febrer: escacs, dinar d’aniversari i visitem les Decennals de Valls

A les 10 del matí vaig cap a la Societat per seguir les partides d’escacs del club d’escacs de la Societat. Quan arribo estan esperant l’altra equip que, al final, no es presenten!
Fa més de quaranta anys que s’hi juguen escacs a la Societat, menys l’any passat per la pandèmia. Actualment hi ha deu jugadors federats que juguen el campionat per equips, amb el Joan Solé al capdavant. Guardo molt bons records de tots els anys que vaig estar jugant al club, tant als campionats per equips, com el femení, socials, …

Torno cap a casa per treballar una estona, amb una bona companyia! Al migdia anem al restaurant Ull de Llebre, per celebrar l’aniversari de la meva mare. Avui podem seure tots junts una altra vegada, ja que fa temps que les taules havien de ser de sis o deu persones, i fèiem dues taules. Un dinar boníssim, com sempre, i per postres a part del pastís d’aniversari, no ens n’hem pogut estar de tastar el nou postre, boníssim!!!

Per la tarda anem a les Decennals de Valls, la festa de la llum. Avui és l’últim dia i no volíem deixar passar-ho! Tocava l’any passat, el 2021, però per la pandèmia s’ha passat a aquest any. Al treballar molts anys a Valls, he assistit a les Decennals del 2001, 2011 i ara les del 2021+1! Veiem una part de la cercavila i la il·luminació de la Plaça del pati, carrer de la Cort i placa del blat, amb la façana de l’Ajuntament. És un espectacle per gaudir, encara que sigui cada deu anys. Felicitats vallencs i vallenques!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari