Dilluns 7 de febrer: reunions, licitació del desbrossament, comitè executiu de l’ACM i reunió de l’equip de govern

Dilluns 7 de febrer: reunions, obertura sobre A de la licitació de desbrossament, comitè executiu de l’ACM i reunió d’equip de govern

Començo al matí amb reunions amb bisbalencs i també reunions internes. A les dotze del migdia obrim el sobre A de la licitació de desbrossament de les voreres. S’hi han presentat sis empreses i avui obrim el sobre de les dades, amb la declaració responsable, … Aquesta obertura és sense públic, però quan obrim els següents sobres sí que és públic.

Al migdia tenim comitè executiu de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), on ens expliquen tota la feina feta, projectes començats, projectes en curs, formacions en curs, … una molt bona gestió feta per tot l’equip! És un comitè telemàtic, com tots des de fa quasi dos anys. Esperem que el proper ja pugui ser presencial!

I per la tarda, reunió de l’equip de govern, com cada dilluns. Encarant l’últim any i mig de la legislatura!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari