Divendres 4 de febrer: presentació d’un gran projecte, últim examen del postgrau i primera reunió amb entitats per la Festa Major

Divendres 4 de febrer: presentació d’un gran projecte, últim examen del postgrau i primera reunió amb les entitats per la Festa Major

A les 9 del matí la Leo i jo som a Kiabi, ID Logístics, per presentar un gran projecte de formació ocupacional dual, juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona i l’Ajuntament de Calafell. Un formació ocupacional de logística destinada a joves d’entre 18 i 29 anys. Aquest programa és fruit de la col·laboració público-privada entre la Cambra de comerç de Tarragona, el SOC, els Ajuntaments de Calafell i La Bisbal del Penedès i l’empresa ID Logístics, ubicada al polígon de la Bisbal. És una eina molt important per tirar endavant projectes per joves, com aquest. El no continuar estudis a partir de l’ensenyament obligatori, als 16 anys, més la falta de places als mòduls que s’ofereixen a la comarca i la falta d’ampliar aquest ventall d’estudis, fa que un preocupant nombre de joves es quedin a casa sense estudiar ni treballar.
Aquest projecte dual, de formació i feina remunerada, és una bona oportunitat per aquests joves. Estic convençuda que tindrà una bona acollida i que la seguiran altres accions destinada als joves.
Un plaer tornar a compartir el matí amb la Laura Roigé, presidenta de la Cambra, una dona valenta, emprenedora, alegre i optimista!

Al migdia tinc l’últim examen del postgrau en lideratge i governança local. L’examen d’avui és de dues matèries: de comunicació i lideratge de competències. Un examen on-line, tipus test de quinze preguntes. Ara només ens queda acabar el treball i preparar la presentació del treball pel mes de març!

I a quarts de vuit del vespre, em reuneixo amb els regidors Feliu, Judith i Leo per rebre les entitats que participen de la Festa Major. són el club d’escacs de la Societat, la Joventut Bisbalenca CF, el Grup de geganters i grallers de la Societat, les puntaires de la Bisbal, les Gitanes de la Bisbal, el grup de Corals Antistiana i el Ball de Diables. Excusen assistència els Esventats i la Colla Castellera de la Bisbal, els Bous. És una primera reunió per fixar horaris i les activitats que organitzen les entitats dins la Festa Major. Moltes gràcies a les entitats per la vostra implicació! Aquesta ha sigut una primera reunió i en uns mesos, en farem un altra. Som un municipi ric en cultura, esport i festa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari