Dissabte 5 de febrer: missa de la candelera i Sant Blai i sopar de Santa Àgata amb l’Associació de dones la Roca Foradada

Dissabte 5 de febrer: missa de la Candelera i Sant Blai,  i sopar de Santa Àgata amb l’Associació de dones la Roca Foradada

Avui a la missa celebrem la candelera i Sant Blai. El dia de la candelera és el 2 de febrer, la festa de la llum, i per això comencem la missa a l’entrada de l’església beneint les candeles. Al final de la missa beneeix la fruita que portem, per Sant Blai que va ser el 3 de febrer. Porto a beneir la fruita que he comprat aquest matí a les fruiteries de la Bisbal.

Sortint de missa, anem al sopar de Santa Àgata que organitza cada any l’Associació de dones la Roca Foradada. Santa Àgata és la patrona de les dones i, la tradició diu, que les dones la invoquen per demanar-li protecció davant els maltractaments i el càncer de pit.
Com ja és tradició a l’associació de dones, al sopar d’avui cadascú portem una truita per compartir, i hi ha truites molt variades i originals, totes boníssimes!
Per postres, mengem mandarines que han beneït a la missa d’avui, i les tradicionals “mamelletes” de Santa Àgata.
Felicitats a la junta de l’associació per aquest tradicional sopar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari