29 i 30 de gener: cap de setmana assolellat, de caminada a l’Esplai i cinema Gaudí

29 i 30 de gener: cap de setmana assolellat, de caminada a l’Esplai i cinema Gaudí

El dissabte 29 de gener fa un sol d’hivern espectacular! Aprofito, com cada dissabte, per la compra setmanal i avui gaudint del bon temps!

El diumenge 30 de gener la Judith i jo sortim caminant a les 12 del migdia de Fàtima per anar a l’Esplai a fer el vermut. Passem per part del camí senyalitzat del torrent de la Seguera, i ens desviem per recollir la Paqui. A la terrassa del bar del local social de l’Esplai, fins i tot fa calor!
Després del vermut, tornem cap a casa caminant. Una bona passejada!

Per la tarda, sessió de cinema Gaudí en català, avui l’Associació de la Gent Gran és qui ven les entrades. La pel·lícula és “Pan de limón con semillas de amapola“. No sabia que és la pel·lícula d’un llibre que ha tingut molt d’èxit, i m’ho expliquen algunes de les persones que venen a veure la pel·lícula després de llegir-se el llibre. De les millors que he vist últimament, fa plorar, però un plorar d’emoció, de sentiment i de pau. Boníssima!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari