Divendres 28 de gener: reunions, arriba la revista municipal i començo el llibre pel club de lectura

Divendres 28 de gener: reunions, arriba la revista municipal i començo el llibre pel club de lectura

Avui arriba la revista Torre de Guaita, que aniran repartint per les cases i que ja està penjada al web de l’Ajuntament. Una revista on llegeixes que el municipi està més viu que mai, tant per l’acció de govern com per les entitats i associacions, i aquesta és a millor notícia!

A mig matí reunió amb les Gitanes de la Bisbal, per escoltar les activitats d’aquest any. Al migdia em connecto a una reunió amb la Mancomunitat Penedès Garraf, havia de ser presencial però per precaució, ens reunim telemàticament. Parlem una bona estona de les necessitats de la Bisbal a la Mancomunitat, del que ens pot oferir la Mancomunitat i la gestió prevista per aquest any. Un plaer, com sempre, parlar amb el Sergi Vallès, el president, la gerent i un vice-president. Felicitats per la bona feina!

Per la tarda primer ens reunim amb la colla castellera, per parlar d’un primer esbós de l’espai de la fassina on s’ubicaran. Cada vegada tenim més aprop que es faci realitat!r
I a les vuit del vespre, ens reunim amb totes les associacions de veïns del municipi, que són set: Associació de veïns del barri del Priorat de la Bisbal, Asociación de vecinos y amigos del Priorat, Asociación de vecinos de la Miralba, Associació de veïns de Can Gordei, Comisión de fiestas de Can Gordei la Carcajá, Asociación de vecinos del Esplai i Associació de propietaris de la Pineda de Santa Cristina. Reunió de poc més d’una hora, on parlem dels punts que consten a la convocatòria de la reunió.
A precs i preguntes els assistents fan preguntes, propostes, … sobre diferents temes de cada urbanització.
Una reunió molt enriquidora i profitosa pel bé del municipi. És molt important que els temes comuns a les urbanitzacions es tractin i debatin en reunions com avui, representades per les seves associacions. Moltes gràcies a les juntes de les entitats per tota la feina que feu!

Al vespre començo el llibre del club de lecturaRomancero gitano” de Federico García Lorca. M’ho havia llegit a l’institut però em ve molt de gust rellegir-ho!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari