Dijous 27 de gener: matí d reunions i d’anar a la Miralba i l’Ortigós, i tarda de l’última classe del Postgrau

Dijous 27 de gener: reunions, visita a l’Ortigós i a la Miralba i últim dia de classe del Postgrau

Començo el dia amb una reunió telemàtica a quarts de deu del matí, i em connecto des del despatx d’alcaldia.

Després les quatre regidores (la Judith, la Leo, la Paqui i jo) anem de ruta! Primer a la Miralba, ja que avui comença el Pla d’ocupació de la Diputació de Tarragona. Els operaris han començat avui desbrossant parcel·les municipals a la Miralba, on hi seguiran unes setmanes i després aniran a algun altre punt. Bona feina!

De la Miralba anem cap a l’Ortigós, per veure alguns dels accessos i carrers per arreglar. Tot i fer fred, fa un dia espectacular!

A quarts de quatre de la tarda em connecto a l’última classe del postgrau en lideratge i governança local de la UPF (Universitat Pompeu Fabra), organitzat des de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Vam començar el febrer de 2020 i fins el proper març.
Les classes les hem fet telemàtiques menys un dia al mes que era presencial. Llàstima que aquest mes de gener no n’hem pogut fer cap de presencial, però la situació obliga.
Avui tenim classe amb en Toni Valls, sobre lideratge. Ara només ens queda acabar els treballs i preparar les presentacions pel mes de març.
Tinc un gran grup amb l’Adrià, el Carlos i l’Adolfo i està sortint un bon treball. Un treball que costa pels horaris que tenim i per haver de fer-ho a distància, però tot és un aprenentatge!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari