Divendres 21 de gener: treballant a l’Ajuntament i celebrant Santa Agnès en família

Divendres 21 de gener: celebrant Santa Agnès en família i amb feina a l’Ajuntament amb reunions telemàtiques i presencials

Avui és Santa Agnès! Per celebrar-ho, el Rafel i jo anem a dinar a l’Ull de Llebre, un plaer com sempre! El diumenge ho celebrarem a casa, amb els pares. I a casa un magnífic ram de flors!!

A l’Ajuntament, el Feliu i jo ens connectem a les 9 del matí a la reunió telemàtica amb l’empresa que ens fa el control i reducció de la població de coloms.
Ens presenta la memòria de les actuacions del 2021 en la gestió de població de coloms mitjançant la reducció de la seva fertilitat, sense haver-ne de sacrificar cap. Servei que fan des de començaments del 2020 per 5.922,07€ anuals. Fa pocs dies hem prorrogat el servei per un any.
L’objectiu del contracte és evitar possibles problemes de salut pública i de degradació del patrimoni arquitectònic, del mobiliari urbà i de la vegetació. Segons les dades recollides a finals del 2021, la població de coloms s’ha reduït un 58% respecte començaments de 2020, per tant es redueix un 58% en dos anys. Molt bona feina!

A les 11 del matí tinc una reunió presencial, temes d’ocupació. Un projecte que hi estem treballant i que aviat veurà la llum!

A les 12 del migdia em connecto a la comissió de seguiment del SOC, com a membre de l’executiva de l’ACM, per la concertació territorial. Un tema molt i molt important! A la una del migdia encara no s’ha acabat però surto per connectar-me a una altra reunió també important: la reunió telemàtica de la Vegueria Penedès per l’estat i gestió de la pandèmia.

Per la tarda em connecto, des de casa, a la sessió inspiradora del postgrau en lideratge i governança local, amb el cap de servei d’innovació i gestió del coneixement a València. Una hora on ens explica el projecte de missions i com portar-les a terme. Molt interessant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari