Dijous 13 de gener: reunions, postgrau i inici del club de lectura

Dijous 13 de gener: reunions, postgrau i inici del club de lectura amb en Llorenç Avinyó

Aquest matí tinc vàries reunions amb la ciutadania i també amb empreses. Preparo una notícia sobre l’ús que ha tingut el whatsapp d’alcaldessa durant el 2021 i el resultat és que més de 240 ciutadans i ciutadanes m’han enviat preguntes, aclariments, suggerències, queixes, … i tenint en compte que n’hi ha que n’han enviat més d’un, podem dir que s’han rebut i contestat més de 500 missatges. Molt bé perquè aquest canal de resposta ràpida és que pretenia aconseguir!

Per la tarda fem la primera tarda de classe de l’any, del postgrau en lideratge i governança local. Ens queden poques classes del curs! Avui amb en Toni Valls que ens explica i ens fa reflexionar sobre el lideratge transformador i el coaching d’equips. Molt i molt interessant, i no només per la política sinó per la vida.

Quan acabo la classe vaig cap a l’auditori del CMC, on avui comencem un club de lectura diferent amb el periodista i amant dels llibres, Llorenç Avinyó. El Llorenç el conec de fa molts anys, quan estava al Diari del Baix Penedès durant la legislatura 2003/2007, fa uns quants dies! Ara seguim en contacte perquè està a TV Vendrell i també en la seva vessant d’escriptor, ja que fa uns anys que a la Bisbal va presentar el seu llibre “El llegat del saurí”, molt bon llibre!
Avui ens parla de la vida en relació amb la literatura i després anem entrant en el llibre que ens llegirem i comentarem el mes que ve. Un gran dels grans: “Romancero gitano” de Federico García Lorca. La setmana que ve ja els tindrem a disposició i podrem començar a endinsar-nos en el món del Lorca, amb moltes ganes!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari