Divendres 31 de desembre: últim dia de l’any 2021!

Divendres 31 de desembre: últim dia de l’any en família i dia també de fer balanç

Avui acabem l’any, un any complicat també per la incertesa de les variants de la Covid, però un any on ens hem vacunat, on ens hem acostumat a anar amb mascareta, a saludar sense donar-nos la mà ni fer dos petons i a estar pendents de les mesures vigents a cada moment per evitar la propagació de la Covid. A nivell municipal un balanç positiu, per haver engegat projectes, acabar-ne d’altres i sobretot per la feina del dia a dia del millor equip de govern: la Judith, la Leo, el Feliu, el Félix i la Paqui. Amb vosaltres som imparables!

Celebrem el cap d’any en família, com l’any passat. Sopar amb productes bisbalencs, amb jocs de taula i molts riures!
Desitjo un feliç any nou 2022!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari