1 i 2 de gener: comencem el 2022!

1 i 2 de gener: primers dies del 2022

El dissabte 1 de gener és un dia tranquil, a casa, descansant en família.
El diumenge 2 de gener no parem en tot el dia: matí d’inici del parc nadalenc i concert i tarda d’arribada del Patge i de sopar al local social de Can Gordei.
A quarts d’11 del matí vaig cap al pati de l’escola nova, on la Judith ja hi és de fa estona per tenir el parc nadalenc tot a punt. Al pati hi ha dos inflables i l’escenari a punt pel concert del migdia. I dins el gimnàs hi ha un inflable i joguines per infants més petits, el racó per fer la carta i el dibuix pel Patge i la preparació dels globus pel Patge.


Fa un dia esplèndid, sense vent i amb sol, i fa que s’hi estigui molt bé pel concert. És el concert de la Bellvei Band, amb jazz, swing i nadales. Un gran concert!

Dinem ràpid perquè a les 4 de la tarda ja arriba el Patge i els seus ajudants, que es passegen amb carruatge pels carrers del nucli fins arribar al gimnàs de l’escola. Pugen a l’escenari i van pujant els més de cent infants per donar la carta al Patge i deixar el dibuix, per entrar al sorteig dels que pujaran al balcó de l’Ajuntament la nit de Reis. Els patges reials els hi donen un globus i caramels.
Avui l’escenari està decorat per un gran arc de globus de colors!
Els regidors també pugem a donar la carta al Patge. Tinc un encàrrec molt especial d’una bisbalenca que avui no pot venir, que m’ha demanat que li doni la seva carta al Patge. Feina feta! Ara totes les cartes ja van de camí a l’Orient!

A les 7 de la tarda pugem cap a Can Gordei, sopem al bar del local social de Can Gordei que porta la Ma. Àngels i que avui és el primer dia que obren. Et desitjo molts encerts en la gestió del bar i la botiga!

Gran diumenge!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari