Dimecres 29 de desembre: llibre, calendari, convocatòria de Ple i visita al pessebre de l’Esplai

Dimecres 29 de desembre: llibre, calendari, convocatòria de Ple i visita a un fantàstic pessebre

Quan arribo al despatx a les 9 del matí, em trobo sobre la taula un llibre, un regal de l’Ajuntament d’Albinyana! És el recull d’obres del concurs literari Joan Perucho, moltes gràcies!

Després anem convocant un Ple extraordinari i urgent per demà a les vuit del matí. Els pressupostos pel 2022 van estar exposats al públic fins ahir, dia 28 de desembre. Si no s’haguessin presentat al·legacions, quedaria aprovat definitivament i estaria vigent l’1 de gener del 2022, però la regidora d’ARA la Bisbal va presentar al·legacions (no són al·legacions…) i s’han de resoldre com a tal. Volem que els pressupostos estiguin aprovats definitivament abans de l’1 de gener i, per aquest motiu, convoquem Ple extraordinari i urgent per demà per desestimar les al·legacions.

A mig matí anem a l’Esplai per el pessebre del Francesc López, que cada any dedica molt de temps i enginy a fer aquesta obra d’art. És per passar-t’hi hores mirant cada detall, les figures, els animals, els moviments, els llums, … Gràcies Francesc i felicitats, ets un gran artista! L’any que ve podreu gaudir del pessebre en una de les instal·lacions municipals.

I per la tarda, el que és ja és una tradició: el calendari fet per l’Ernest Cornellà Gil, que enguany és sobre balenes i cetacis. Felicitats Ernest per l’edició! A part també col·laborem en una part a Open Arms.

Un dimecres genial!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari